Radionica za logopede – najava!

Hanen centar u suradnji sa KBC „Sestre milosrdnice“  organizira tečaj pod nazivom „More than words“. Tečaj je namijenjen logopedima,  a usmjeren je na rad s roditeljima djece s poremećajem iz spektra autizma.  Radionica se održava u Zagrebu od 14. do 17. studenog 2019. godine. Saznajte sve detalje u nastavku!

Radionica  „More than words“  u organizaciji Hanen centra i KBC „Sestre milosrdnice“  organizira tečaj za logopede.

Hanen program “More than words” rezultat je velikog broja znanstvenih istraživanja koja su pokazala da se poticanje razvoja komunikacijskih i govorno-jezičnih vještina djece  s poremećajem iz spektra autizma najbolje ostvaruje uz pomoć svakodnevnih (roditelj- dijete) pozitivnih i smislenih  interakcija.

Cilj programa je naučiti kako osnažiti i educirati roditelje (obitelji) djece s poremećajem iz spektra autizma da iskoriste svakodnevne situacije u svrhu poticanja cjelokupnog razvoja djeteta.

Europska mreža za ranu intervenciju Eurlyaid definira koncept rane intervencije na slijedeće način:” Rana intervencija se definira kroz sve oblike poticanja usmjerenog prema djeci i savjetovanja usmjerenog prema roditeljima koji se primjenjuju kroz izravne i neposredne posljedice nekog utvrđenog razvojnog uvjeta. Rana intervencija uključuje dijete kao i njegove roditelje, obitelj i širu mrežu” (www. eurlyaid.net).

Program “More then words” primjer je suvremenog koncepta rane intervencije jer je usmjeren prema osnaživanju i edukaciji obitelji te pružanju socijalne podrške roditeljima.

Budući da je u Hrvatskoj,  trenutno mali broj logopeda licenciran za provođenje ovoga programa  iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Usvojite nova znanja. Prijavite se putem e-pošte pomoću linka  u nastavku. 

http://www.hanen.org/Professional-Development/More-Than-Words/2019-Nov-14-Zagreb-Croatia.aspx

Podijelite

Pristupite dodatnom sadržaju

Prijavite se na newsletter i pristupite dodatnom sadržaju i vježbama koje će stizati na vašu e-mail adresu.

More More
*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo e-mailove Ne želite više primati newsletter? Odjavite se ovdje.