O meni Martina Starčević Perica

Dobrodošli na moj blog, ja sam Martina Starčević Perica. Po struci sam logoped, privatno mama dvoje djece i velika  zaljubljenica u čitanje.

Kroz svoj profesionalni rad bavim se logopedskom dijagnostikom i terapijom djece predškolske i rane školske dobi.

 

Od kuda ideja za blog?

Rana dijagnostika i  terapija u razvoju komunikacijskih i jezično-govornih poremećaja  djece predškolske i rane školske dobi izrazito je važna. Cilj bloga je pružiti korisne informacije i savjete o mnogim aspektima razvoja komunikacije, jezika i govora. Kroz blog, svi roditelji  imat će  mogućnost  saznati kako poticati razvoj djeteta kroz  igru i svakodnevne aktivnosti. Budući da su logopedske usluge trenutno teško dostupne i da su liste čekanja za terapiju velike, ovim blogom želim osigurati kvalitetan sadržaj koji će  pomoći roditeljima i pružiti im odgovore na brojna pitanja vezana uz razvoj komunikacijskih i govorno-jezičnih vještina djece.

Kako djeca rastu, tako sazrijevaju njihove sposobnosti, interesi i znanja, a kroz sve te faze susretat ćete se i s određenim problemima i izazovima koje treba savladati.

Upravo zato je i ovaj blog tu kako bi vam olakšao to putovanje, te kako biste na što zabavniji i jednostavniji način bili podrška svojem djetetu.

Martina

Kontaktirajte me

Kontakt